zaterdag 28 mei 2011

Up A Tree

Hallo Allemaal,

Nou Guida hier is ie dan mijn LO die ik gemaakt heb, ik heb gebruik gemaakt van 3ndypapir. Ik vind het persoonlijk een erg leuke lijn. Ik heb als ondergrond gebruik gemaakt van Bazzil Basics Cardstock.
Ik heb de tak uitgesneden met de Cricut (storybook) en de foto gemat. Voordat ik de foto heb gemat heb ik glimmermist gebruikt ( o.a.olive vine) en de randen geschuurd en aangezet met Walnut stain van Ranger ( Tim Holtz) Ik heb ook de stans Leafs gebruikt en flowers (Tim Holtz) van marianne design heb ik hearts gebruikt en deze uitgestanst in rood handgeschept papier. Daarnaast heb ik kant gebruikt, parelsnoer, houten knoopjes, vlinder pons en parels. Dit alles is te koop in de winkel van Love Scrapping!!


Ik heb voor de rest wat bloemen uit eigen voorraad gebruikt en een rand pons van Martha Steward. Naast deze LO heb ik ook nog een leuke scrapkaart gemaakt. Ik heb Tilda in gekleurd met distress inkt van Ranger (Tim Holtz) Ik heb de kaart bekleed met design papier ook van 3ndypapir en kant. De zijkanten van het papier heb ik gedistressed. Ook heb ik de vlinder pons gebruikt en een stempel van Tim Holtz.
Meestal als ik scrappapier over heb maak ik er gelijk een mooie scrapkaart van. Dan blijf ik namelijk niet met zoveel rest papier zitten. En hou er gelijk een leuke kaart aan over.(tip!!!!)

Tot snel....

Liefs,
Josefine


5 opmerkingen:

  1. Hey Josefine,

    Je layout is weer super mooi,en je kaartje had je me al een keer laten zien.

    Groetjes uit Uden,
    Miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi hoor Josefine!
    Je lay out is echt super en die kaart leuk met dat kleedje er achter in.
    Ik hou van die vintage stijl!
    Fijne zondag,
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Josefine,

    prachtig ziet het eruit. Grappig: weet je dat scrap in het engels ook restje betekent? Dus van de restjes maak je een scrapkaart: klopt dus...

    Groetjes,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat heb je onwijs mooie dingen gemaakt! leuke lo en lief kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O sorry, ik dacht dat ik al gereageerd had, maar je layout is prachtig en je kaartje ook...erg leuk allebei.

    BeantwoordenVerwijderen