woensdag 27 juli 2011

Stolpje gemaakt.Het is bij lange na niet origineel meer maar toch wel ontzettend leuk om te maken, zo'n romantisch glazen stolpje. Ik was er voor mijn vakantie al aan begonnen en heb hem net helemaal af kunnen maken. En het ziet er zo leuk uit....tenminste, dat vind ik haha...
Ik heb het plaatje van een knipvel van Marianne Design dat ik heb gebruikt in een ovaal geknipt, daarna het papier van Marianne Design waar het plaatje op zit met een nestabilitie ook in een ovaal gemaakt en op de achterkant hetzelfde gedaan. Ik heb een soort standaard ervan gemaakt door tussen de beide ovalen twee reepjes papier op elkaar te plakken en onderaan open te laten zodat het opengevouwen in de twee cirkels op de bodem geplakt kon worden waardoor het kon blijven staan.

Daarna ben ik het af gaan werken met verschillende materialen, afkomstig van Love Scrapping & More. Oa een perlen pen, kant, het tule van een reep stoffen bloemen, jute touw, kleine roosjes, vilt, parellint en een bedeltje + bruin lint ( de laatste 2 uit eigen voorraad).

Hieronder zijn nog wat detailfoto's te zien. Sorry voor de soms wat slechte kwaliteit, ik kreeg ze niet scherper.

Bedankt weer voor het kijken, ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

Liefs, Wendy.

4 opmerkingen:

 1. Het ziet er prachtig uit! Ik zie ze inderdaad op veel blogs voorbij komen. Moet me er ook maar eens aan wagen, erg leuk als cadeautje!
  Groetjes Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt prachtig je exemplaar!
  Wat een mooi achterkantje heb je er ook opgemaakt!
  Mooi ook met dat kantje!
  Fijne avond,
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk gemaakt !!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi gemaakt.
  'k Ben nog niet zo lang bezig en vind het leuk om naar voorbeelden te kijken. Vooral hoe goed iedereen hier in is.
  Ik heb een vraagje over dat roze achterkantje (dus waar de foto op geplakt zit). Langs de randjes lijkt het zwart/bruin, waardoor het er iets oud uitziet. Hoe heb je dat gedaan???

  BeantwoordenVerwijderen