vrijdag 21 oktober 2011

Tags gemaakt

Van de week heb ik weer heerlijk zitten frutselen en ondanks dat ik het scrappen van tags niet altijd makkelijk vind, is het me toch gelukt deze 3 te maken. En weet je wat? Ik vind ze zelf nog leuk geworden ook haha...

Voor de 1e tag heb ik gebruik gemaakt van papier van Marianne Design van de Collectie van Eline's winterhuis. En wel het pretty paperbloc "Let it snow". Prachtig papier met heerlijk warme kleuren. De hartjes heb ik gemaakt van een stukje van een kartonnen doos en bekleed met de stof van Eline's winterhuis: "Let it snow". Ik heb Tacky glue gebruikt om de stof op het karton te plakken, werkt perfect.
Ook het kant en het houten knoopje heb ik met Tacky glue bevestigd. Verder heb ik met een bruine perlen pen nog een swirl "getekend".De 2e tag heb ik gemaakt met papier van The Scrapcake: "Summer at the seaside". Verder met een gele perlen pen de titel gemaakt en wat pareltjes gezet. Met jute touw nog een "waslijn" gemaakt en een strikje door het gaatje van de tag.Voor de 3e tag heb ik het papier van Marianne Design: "Winterworld" gebruikt. Met de Sewingroom stans van Tim Holtz een paspopje, een klosje en knoopje gestanst uit chipboard. Daarna met het papier bekleed. Het paspopje heeft een rokje aan, gemaakt van de Paper Rosette stans van Tim Holtz. Met een rode perlen pen heb ik een "halsketting" gemaakt en met donkerblauw wat pareltjes hier en daar gezet.Ps Guida verkoopt ook chipboard: 1 mm dik, A4 formaat €0,25 per vel. En tevens verkoopt ze "kraft papier" A4 €0,50 per 20 vel en ook "kraft cardstock" A4 €0,10 per stuk. (lees anders dit bericht nog eens).


Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie hiermee heb kunnen geven. Bedankt in ieder geval voor het kijken en tot de volgende keer.
Liefs, Wendy.

2 opmerkingen:

  1. Mooie tags zijn het geworden. En wat een creatief idee voor gebruik van de Perle-pen met die letter. Ik heb weer inspiratie opgedaan!

    BeantwoordenVerwijderen