zondag 2 december 2012

De "Scandinavische kerstboom"

Nog steeds vergeet ik eigenlijk te vaak om foto's van mijn eigen creaties te maken.
Dus, nu wil ik eigenlijk de komende tijd van veel dingen  foto's  maken, zodat ik het alsnog allemaal kan laten zien . . . Het komt ook wel een beetje doordat ik van hele mooie foto's houd, maar zelf niet zulke mooie foto's kan maken. Euhm en ik heb het geduld nog niet zo om mijn camera nou eens echt goed te  "leren kennen", hahaa   LOL . . .


Maar goed, hieronder de  (even snel gemaakte)  foto's van  de  "stoere"  Scandinavische kerstboom van MDF. Van de ene heb ik een  "kerstkaartenhouder"  gemaakt en van de andere een Adventskalender :


Op de boom zit alleen Fleur verf  (Sugar). Bovenop zit een kerstster van Styropor. De kleine ster kun je uit de grote halen of erin laten zitten. Ik heb hem zo vastgeplakt dat hij er een stukje uitsteekt . . . De kleine ster is bestrooid met ijskristallen en witte glitter van Viva Decor. De grote ster is beplakt met een servet en wit kant. De kerststerren en de servetten (+ bijbehorende lijmsoorten) zijn al wel verkrijgbaar in de winkel, maar moet ik deze week nog even in de webwinkel zetten.


Voor de Adventskalender heb ik wederom de witte Fleur verf gebruikt en diverse verschillende stansen van Tim Holtz, Kesi' Art, Marianne Design en Joy! crafts. 

Liefs,
Guida

8 opmerkingen:

 1. Hoi Guida,
  Goed dat je nu zelf eens even post!!! Je kerstboompjes zijn echt gaaf geworden. Wat heb je trouwens gave stanzen gebruikt, oa die nieuwe klok van Marianne en die cijfers van Tim zijn helemaal leuk!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf, Guida!! Wat een mooie 'kerstbomen' zeg, je hebt ze echt super gepimpt!!

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt gaaf uit! Wou dat ik dichterbij woonde en zo binnen kon stappen om ze in het "eggie" te zien... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er prachtig uit Guida!
  Twee creatieve MDF bomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuk idee Guida.
  je foto's zien er goed uit hoor goed gemaakt.
  groetjes Wendy en Peter.

  BeantwoordenVerwijderen