donderdag 18 april 2013

Marianne Design Evenement bij Kippers Hobby . . .

Zo, ik zal Femminde weer eens vergezellen hier  :-) 

Afgelopen maandag was voor de 2e keer het Marianne Design Evenement voor winkeliers, bij Kippers Hobby en ik was er natuurlijk bij.
En . . . . . . . . . .het was een super gezellige dag.

Je kon, als ik het goed heb, bij zeker 12 verschillende Make & Takes aanschuiven, maar ik heb er uiteindelijk 6 gedaan.

Zoals je ziet werd er volop gewerkt met de nieuwe Marianne Design Collectie van de maand mei. Ik vind het een geweldig mooie collectie en ben helemaal weg van bijvoorbeeld die gave vintage stempels van verschillende meisjes (op het linker labeltje gebruikt). Eline Pellinkhof was er natuurlijk ook bij en ook met de mooie spulletjes van Eline's Buiten Huis werd er gewerkt . . .

De laatste Make & Take die ik gemaakt heb was bij Luisa, van Pelusas Foam Poppen.
Euhm . . . deze is niet helemaal geworden zoals de bedoeling was, ik heb het namelijk een beetje te "strak" vastgelijmd. Mede omdat ik waarschijnlijk heel gezellig met  Luisa aan het babbelen was.   :-D    (het foam en het leuke boekje van Luisa liggen al een tijdje in de winkel, maar staan nog niet in de webwinkel).

De voorwaarde om aan deze dag te mogen deelnemen was dat je een "naambadge" moest maken. Ik was natuurlijk weer vergeten om de mijne op de foto te zetten toen ie klaar was, dus dat heb ik dinsdag gedaan. Toen zag ik ook pas dat ik maandag de helft van mijn naam was verloren, hahaa.

Rechts op de blauwe wimpel stond dus Love Scrapping.
Je mocht hiervoor alleen producten van Marianne Design gebruiken. Ik heb dan ook aardig wat verschillende stansen gebruikt, van wat oudere tot nieuwe. Het papier van de kleine en grote doily en de wimpels is van het mooie papierblokje  "Hello Sweet Baby" (PB7041). De rest is uit vilt gestanst en de tekstjes heb ik op wit shrinky dink papier geschreven en toen uitgestanst (dat zijn dezelfde wimpels als die van papier). Zoals je op de foto kunt zien, is het zelfs mogelijk om het notitieblaadje uit vilt te stansen.

Als dank voor deze super gezellige dag had ik een mand vol  "bedankjes" gemaakt, voor diegenen die eraan hadden meegewerkt. Niks ingewikkelds hoor, zakjes versierd met de mooie nieuwe papiertjes van Eline en met erin zachte pepermuntkussentjes. Simpel, maar erg leuk om te geven, het zag er gezellig uit in de mand. Maar ik ben vergeten om er een foto van te maken, dus ik kan het niet laten zien.

Al met al was het een gezellige, creatieve dag, die zeker voor herhaling vatbaar is . . .

Liefs,
Guida

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je me hier even komt vergezellen.
  Die workshops die je gedaan hebt zien er gezellig uit Guida!!
  Leuke dingen heb je gemaakt en ik ben helemaal weg van je naambadge.
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n dag om nieuwe spullen te proberen! 'k Vind je naambadge ook erg mooi geworden!
  groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg zo'n dagje.... Mooie dingetjes heb je gemaakt, veel niews ideeën, mooie materialen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige naambadge had je gemaakt! En......de zachte pepermuntkussentjes waren erg lekker!

  Gr Wybrich
  (nog bedankt dat je mij naar het station hebt gebracht)

  BeantwoordenVerwijderen