zondag 19 juni 2011

A day to remember

Hallo allemaal!
Vorige week kreeg ik van Guida een doosje met super mooie spulletjes erin met de vraag of ik daar weer iets mee wilde maken! Mijn handen begonnen direct te kriebelen en ik ben dan ook dezelfde avond nog aan de slag gegaan met dit prachtige papier van Pion Design.
Ik heb dit keer een boekkaart gemaakt.
Het is echt een heel leuk model om te maken en het stond al heel lang op mijn 'To Do' lijstje.
Voor de basis van deze kaart heb ik aquarel papier gebruikt en het dessinpapier is van Pion Design. Dit prachtige papier kun je Hier vinden. Ik heb ook een aantal tags van Pion gebruikt en daar leuke teksten opgestempeld. Een aantal van deze stempels zijn van My paper World, leuke stempels voor een hele leuke prijs! De andere stempels komen uit mijn eigen collectie. De Metalen hoekjes zijn ook altijd zo leuk om mee te werken! Ik vond ze bij deze kaart erg mooi passen.
De vlindertjes die hier en daar rondfladderen komen van internet en het lieve engeltje komt weer uit mijn eigen voorraad. Aan de rechterkant van de kaart heb ik onderaan wat tule gebruikt en veel bloemetjes in de kleuren van het papier. Ook zie je nog een heel klein glazen flesje met een kurkje erop. Er zit een papiertje in waar je bijvoorbeeld een leuke wens op kunt schrijven. Ik heb er een klein stukje touw aanvast geknoopt zodat als je het kurkje eraf haalt aan het touwtje kan trekken en zo ook het briefje mee uit het flesje trekt. Dit schattige kleine flesje is ook te koop bij Love scrapping!

Nou, hopelijk hebben jullie weer een beetje inspiratie opgedaan! Bedankt voor het langskomen.
Liefs, Linda.

5 opmerkingen:

 1. Prachtig Linda, heerlijk papier om mee te werken vind je niet? Je hebt er in ieder geval iets ontzettends leuks mee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig mooie boekkaart Linda!
  Zulke mooie kleine details en wat een leuke stempels.
  Wat een inspiratie, ze hebben een goede designer aan jou!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi!!!!Linda haar werk is geweldig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. owwwww wat ziet het er geweldig uit! ik heb ook zo'n mooie doos met spullen binnen gehad! ik zit nu lekker in spanje, maar ben al aan de scrap geweest hoor! over 3 weken meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh, die had ik nog niet gezien, staat ook nog op mijn to-do lijstje. Prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen