woensdag 29 juni 2011

Princess at Sea

Hallo Allemaal,

Wat heb ik een geweldig scrappakket gekregen van Guida!!  Ben meteen aan de slag gegaan...

Ik wist gelijk dat ik een strandfoto ging gebruiken van mijn dochter esmee..
De foto heb ik bewerkt op de computer en heb er een licht rose effect door heen laten lopen, ook heb ik de randen wat wazig gemaakt zodat het wat romantisch werd.. dat paste dan gelijk ook perfect bij het designpapier van PION..

Ik heb een canvas van 30x30 gemaakt.. Deze heb ik eerst voor gesmeerd met gesso en daarna een oud roze acryl verf gebruikt... Daarna beplakt met design papier van PION design wat ik trouwens een geweldige papierlijn vind...
Het is een erg romantische lijn en heb het bij dit canvas ook romantisch gehouden...
De randen van het designpapier heb ik geschuurd en daarna bewerkt met inkt.. ook de titel die ik uitgesneden heb met de cricut heb ik met inkt bewerkt..
de rest van de tiltel heb ik met metalen (munt) letters vast geplakt..
Ik heb hier en daar wat designpapier om gekruld om het een wat speels effect te geven.. Aan de rechter kant heb ik een collage gemaakt van bloemen, schelpen, knopjes met parelkoord, parelbrads, roosjes,fiber en een metalen hartje, de vlinders heb ik uit het design papier geknipt, ook heb ik tule roosjes gebruikt (deze heb ik wat aangezet met glitterlijm)
Ook de schelpen heb ik licht bewerkt met wat glitterlijm om ze wat meer op te laten vallen..
Zo hier en daar heb ik wat gesso gesmeerd bij de bloemen en randen..

Ik ben erg blij dat ik wat moois mocht maken van dit designpapier en hoop dat ik jullie net zo enthousiast heb gemaakt als dat ik ben over het designpapier van PION..

Liefs,
Josefine

5 opmerkingen:

 1. O, die is echt prachtig Josefine!
  Wat een mooie foto en wat een geweldig mooi hoekje met al die embellies! Hoe krijgen jullie dat toch altijd zo vol en netjes opgeplakt?
  Een mooi decoratie stuk aan je muur waar je trots op kunt zijn!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Josefine! Helemaal geweldig deze canvas. Super romantisch ziet het er uit en zo'n mooie foto van je dochter! Het papier van Pion is idd erg gaaf, ik ben er ook helemaal weg van :-) De bloemen aan de zijkant met al die schelpjes en vlinders enz vind ik erg gaaf gedaan. Fijn weekend! Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend gedaan, ik wil je graag volgen, maar kan mij nergens aanmelden?

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen