vrijdag 4 november 2011

Chantilly Dawn van Riddersholm Design . . .

Voordat ik het vergeet ; Alida stuurde mij foto's van een layout en een spread met het schitterende papier van Riddersholm Design ; "Chantilly Dawn". En die moeten natuurlijk nog wel even getoond worden hier . . .

Ik heb de beschrijving van Alida erbij gezet :
LO van Grover :
Papier: Chantilly Dawn, Riddersholm Design, karton, Flower Ribbon  van Marianne design (helaas op de foto is net het randje eronder uitgepiept, in het echt zit ie helemaal onder de foto), gekleurd met distress stains en hartje van paarse Perlenpen.
Vlinders stans van Tim Holtz en gekleurd met distress stains en lijfje met Perlenpen.
Randjes papier geinkt met distress inkt Vintage Photo.

Sorry, deze foto is waarschijnlijk te breed of zo, want "Blogger" blijft hem verticaal tonen  =(Spread van mezelf :  Papier: Chantilly Dawn, Riddersholm Design, paars en bruin cardstock, randjes papier geinkt met distressinkt Vintage Photo,
Gebruikte stansen van Tim Holz:  klein vogeltje “Mini Bird & Cage Set”, grote swirl van “Elegant Flourishes”, randjes met de Vintage lace  stans en “Tattered Florals”.
De bloemen gemaakt met Kraft Glaze papier en distress stains, brad is een splitpen met een paarse laag van de Perlenpen (tip van Wendy).

Dankjewel Alida . . .

Liefs,
Guida


3 opmerkingen:

  1. wat een leuke LO's, vooral de bovenste vind ik gaaf! leuk dat het karton op de foto terug komt op de LO!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O wat leuk om jouw werk hier te zien Alida....Mooi en zo grappig dat je die brad hebt gekleurd met de perlen pen, werkt goed he?

    BeantwoordenVerwijderen