dinsdag 30 augustus 2011

Eline's Winter Huis en nieuwe mdf spulletjes.............

Afgelopen vrijdag ben ik 's avonds ( euhmm en 's nachts ) aan het freubelen geweest met o.a. de stof van Eline's Winter Huis.

Dit stapeltje "kussentjes" heb ik gemaakt, met eraan een baboushka, tjokkievol gevuld met lekkere vers gedroogde lavendel. ;-)


De stof die ik heb gebruikt is: "Let it Snow". De baboushka is één van de vele applicaties die ook op de stof zitten. Het lint is ook van "Eline's Winter Huis"  en het lichtbruine bloemenlint "flowerribbon" is van de nieuwe collectie van Marianne Design voor september... Er zijn mooie nieuwe kleurtjes bijgekomen van het bloemenlint en deze keer hebben ze allemaal dezelfde maat, mooie kleine bloemen.

Dit labeltje heb ik er vlug nog even achteraan gemaakt  ;-)  Zomaar, om de stans even te 'testen'.

Ik heb één van de nieuwe Creatables gebruikt;  "Tag & Buttons" ( LR0188 ) en het papierblok  "Let it Snow".  De tag heb ik uit chipboard ( 1 mm ) gestanst, geen probleem voor de creatables en mijn trouwe Big Shot en ook uit het designpapier. En de knoopjes heb ik 3x uit chipboard gestanst, om ze wat dikker te krijgen en natuurlijk ook uit het designpapier...
Nu wilde ik het chipboard  "linken" maar ik zie dat ik dat nog steeds niet in de webshop heb staan *bloos*...

Je kunt bij mij dus ook chipboard bestellen; 1 mm dik, A4 formaat €0,25 per vel. En tevens heb ik  "kraft papier" A4  €0,50 per 20 vel  en ook  "kraft cardstock" A4  €0,10 per stuk.

En toen ben ik dus ook nog begonnen aan het nieuwe "mdf", Ik kreeg allerlei leuke ideetjes, maar ik ben begonnen met de hartjes :


Als 'basis' heb ik 2x het mdf hart gebruikt;  "MDF Heart Snowstar" Die heb ik geschilderd met Fleur verf, een krijtachtige verf waar ik helemaal weg van ben..! De eerste laag is:  "Welcome Green" , daarna een laag "Crackle Medium" en de bovenste laag is  "Sugar" De kleuren van de verf in de webshop (op het scherm) wijken behoorlijk af van de werkelijke kleuren...

Ik heb alles vervolgens goed laten drogen en ben er zondagmiddag mee verdergegaan.

Tussen de harten zit (aan beide kanten) een stukje stof van Eline's Winter Huis  "Pale Pastels" met daartussen een stukje fiberfill. Toen de harten op elkaar geplakt (gebruik goede lijm, ik heb Tacky Glue gebruikt).
Om het hart heen, op de rand, heb ik wit kant geplakt.

Aan de ene kant heb ik enkel een strikje gemaakt met wat "parellint"  (staat ook nog niet online) en een stukje Floss uit de Sew Easy collectie.

Aan de andere kant heb ik om de "sneeuwster" eerst wit haakkatoen en daarna parellint geplakt, daarna een randje eromheen met de "snow writer" (komt nog in de winkel) en daarna een randje met  hetzelfde floss...Ook nog een klein strikje erop en klaar...

Ik ben nog bezig met een hartje met een winterse foto, ook erg leuk ! Het "Hollandse weer" wil toch niet meewerken deze zomer, dus dan begin ik ook maar met "winterse creaties", hahaa . .


Liefs,
Guida

6 opmerkingen:

  1. Ohhhhhhhh, wat schattig, echt heel mooi gemaakt, en dat in de nachtelijke uurtjes. Knap hoor en wat een leuke stofjes, om heel hebberig van te worden.Heel leuk om weer eens wat van jou te zien.
    groetjes,Marjolijn.
    Hier krijg ik weer inspiratie van!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeel erg gaaf Guida! Wat is die stof leuk en die babouchka ook zooooooooo schattig! De harten vind ik ook te gek zeg, wat een leuk idee met die stof ertussen! Helemaal gaaf. Leuk dat je nu ook weer wat tijd (al is het s'nachts) hebt kunnen vinden om weer lekker aan het freubelen te gaan! Zo te lezen moet ik echt binnenkort naar Heino toe komen voor al het mooie papier en die leuke mdf spullen. Ben benieuwd naar het nieuwe scrappapier! Tot snel maar weer. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ene mooie nachtelijk werk maak je ben helemala weg van dei kussentjes met die baboeska

    groetjes yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk gedaan zeg....ben ook benieuwd naar die kleuren van het papier enzo..misschien vrijdag even kijken????

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oww wat leuk allemaal! je bent hartstikke druk geweest! helemaal ziet er allemaal super uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi hoi,

    Helemaal leuk zeg die geur kussentjes!! Echt super leuk, en ja je hartje helemaal super ik ben verslaafd aan hartjes heb mijn hele huis er vol mee hangen!!
    Ik wilde kraft cardstock bij je bestellen maar kan het niet vinden op de site...
    Lieve groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen