zondag 26 augustus 2012

Een layout en een kaartje

Bovenstaand schattige kaartje heb ik gemaakt voor één van de forumleden die voor het eerst oma werd...van een meisje! Ik vond het zo leuk voor haar dat ik het niet kon laten haar dit kaartje te sturen. Het papier is van Rosadotje, de lijn Sweet Roses Blue en het patroon van het jurkje heb ik ergens van internet vandaan.
De layout is gemaakt met papier van The Girls' Paperie, On Holiday. De kleuren ervan pasten perfect bij de foto's die we gemaakt hebben in Disneyland Parijs (3 jaar geleden bloos bloos...). Tsja, wie wat bewaart, heeft wat toch? De achtergrond op het cardstock heb ik gemaakt met een stempel van Kaisercraft, Bubble wrap. Ik vind het geweldige stempels waarmee je zelf heel snel een leuke, stoere achtergrond kan maken. Tot de volgende blogpost maar weer. Liefs, Wendy.

6 opmerkingen:

 1. Erg leuke kaart heb je gemaakt.
  Je hebt ook een leuke lo gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ook in welkelijkheid een schattig jurkje, zo lief Wendy nogmaals bedankt!!! en je LO is erg mooi geworden je wordt gewoon weer aangestoken door het scrappen leuk hoor!!!! liefs Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat kaartje is zoooo lief! en je LO erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een schattig kaartje is dat Wendy, ik kan me voorstellen dat oma er blij mee is. Die LO ziet er ook mooi uit, leuk in combinatie met die stempels.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super gaaf kaartje Wendy! Prachtig hoor, en ik lees dat oma er ook erg blij mee was :-)
  En die layout is ook erg mooi, leuk he die bubbels stempel. Ik gebruik hem ook erg veel. Mooie kleuren ook bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig kaartje.
  Je lo is ook mooi gemaakt.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen