zondag 5 augustus 2012

Feest!! Een mini album.

Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd om mee te doen aan een bloghop van 2Frollein, een site van 2 zeer creatieve Duitse dames die tevens een scrap-tijdschrift uitgeven, Die Scrapperin.
Omdat ze hun 2-jarig jubileum vierden, werd ons gevraagd iets te maken dat met 'feest' te maken had. Ik heb deze mini gemaakt, met daarin de tekst 'Gefeliciteerd' in de talen van alle deelnemers van deze bloghop.
Aangezien ik dit mini-album o.a gemaakt heb met veel spulletjes die ook in de winkel van Guida te koop zijn, vinden jullie het misschien ook leuk om te zien.
Het  papier is van Color Conspiracy en 4Heures37, het Today label is van Elle's Studio, natuurlijk kom de meeste Washi Tape uit Guida's winkel (en de Hema), ook de Viva paper pennen en de Twine. Jullie zullen ook wel de geweldige stansen van Tim Holtz herkennen ;-) De rest is allemaal uit mijn 'restjes-bak' ;-)

Bedankt voor het kijken!
XXXJenneke

7 opmerkingen:

 1. erg leuk boekje en leuk al die gelukwensen in alle talen

  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit toch een superleuke mini!
  Er is zoveel te zien en al die grappige details maken het tot een creatief geheel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lief en vrolijk boekje is het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jenneke,

  Zeker vinden we dat hier ook leuk om te zien. Van een vrolijk en gezellig geheel is het geworden!! Leuk hoe verschillend je alle pagina's hebt aangekleedt.

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuk boekje is dit zeg. Grappig dat je de confetti opgeplakt hebt. Die ballonnen, heb je die met washitape beplakt? Gaaf idee. En ik vind het zo grappig dat je van sommige pagina's de witte rand met het merk van het papier eraan hebt gelaten (zoals op de 10e en 11e foto te zien is). Superleuk boekje is het geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jenneke, wat een onwijs leuk mini album is dit! Ik ben meteen volger geworden van je blog, want je stijl spreekt mij wel aan!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen