zondag 29 april 2012

Fotokistje en mini boekje Tim Holtz

Ik had al een tijdje zo'n grenen fotokistje staan en met de foto's van de meet en greet in Heino van 17 maart wist ik ineens wat dat moest worden.
Ik heb het kistje van binnen en buiten bekleed met papier van Tim Holtz (paper stash Lost and Found), de binnenkant deels geschilderd met acrylverf en de randjes afgeplakt met washi tape, dit heb ik iets aangezet met blauw. Bovenop de randen bewerkt met crackle paint vintage photo en een mooie rozette gemaakt met het tissue papier van Tim Holtz en iets gekleurd met distress ink.
De pootjes zijn uiteraard ook van Tim Holtz.
De voorkant van het boekje heeft een metalen frame die ik gebruikt heb om een ticket achter te verwerken. Daarna heb ik dat vol laten lopen met glossy accents voor een glans effect. Ook hier weer zo'n mooie rozette van tissue paper. De bindringen zijn uiteraard ook van Tim Holtz.
Het boekje is gemaakt met hetzelfde papier uit de paper stash Lost and Found. Er zitten verschillende formaten in, uitgestanst met de movers and shapers en de on the edge stanzen van Tim Holtz. Alle foto's van de meet en greet zijn op craft gemat om eenheid te krijgen, de randjes heb ik aangezet met distress ink. Verder heb ik wat tickets van Tim Holtz verwerkt als teksten.
Ik hoop dat jullie er met plezier naar kijken en inspiratie opdoen voor je eigen projecten. De materialen zijn bij Love Scrapping & More te koop. Ik vond het in ieder geval erg leuk om op deze manier de foto's van de meet en greet in Heino te verwerken. Enneh..... je kunt het boekje natuurlijk ook inzien in de winkel in Heino.
Creatieve groetjes van Alida.

6 opmerkingen:

 1. super gaaf gemaakt zeg..!

  Liefs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat prachtig Alida, en wat een ontzettend mooie afwerking.
  Ik ben blij dat ik hem in het echt heb gezien.
  En wat leuk dat ik er ook weer in sta :-)

  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog maals:Gisteren mocht ik het kistje even vluchtig zien en toen vond ik hem al mooi. Maar nu ik de foto's zie: GEWELDIG geworden, heel mooi. Wat zal Guida hier blij mee zijn of komt het niet in de winkel?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je daar superveel werk aan besteed zeg! Ik vind de kleur blauw op het kistje helemaal te gek! Heel mooi geworden, Alida!!

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad... wat een werk zeg maar met een prachtig eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een supermooi kistje geworden zo. Als ik in de winkel ben ga ik hem zeker in het echt nog even bewonderen. Gaaf zo die hoek met dozenkarton op de voorkant van je boekje!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen