maandag 9 april 2012

Het was zoooooo gezellig . . .

De  "Mini Meeting" van de Nederlandse Swappers, afgelopen zaterdag in de winkel, was een groot succes. Helaas konden niet alle 3 de Swapmusketiers erbij aanwezig zijn, Marjanne we hebben je oprecht gemist hoor !
Maar ook Marjanne heeft wat gemist, want och wat hebben we het gezellig gehad en wat hebben we veel gelachen.. Oei en we hebben ook veel te veel gesnoept, maar eigenlijk hoort dat gewoon een beetje bij zo'n  "dag" . . .  * LOL*

Hieronder een foto van het kleine maar gezellige clubje  :


Van Lisette kreeg ik onderstaand  "canvasje", hij is echt heel mooi :


Van  "de Swapmusketiers"  samen  ( Sandra, Marjanne en Lisette )  kreeg ik een  "lekker flesje" met een super mooie label eraan : 


Van Martha kreeg ik een heel lief blikje met  (jammie)  iets lekkers erin en ik ben gek op mooie blikjes . . . Maar daar heb ik helaas geen foto van. En van Anja nog een mooi kaartje gekregen, maar ook daar heb ik geen foto van. Bovenstaande foto's heb ik namelijk gekregen van Lisette. Maar meiden, ook jullie natuurlijk heel erg bedankt !!

Als je nog even  "door-hopt"  naar nederlandseswappers.blogspot.com  dan kun je nog veel meer foto's bekijken van deze geslaagde dag . . .

Liefs,
Guida
2 opmerkingen:

  1. He meid,
    Het was idd toppie. En kom zekers gauw even weer langs.

    Lieve groet Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was inderdaad super gezellig! Echt een middag waar ik nog lang aan terug zal denken. Nu weer snel een volgende meeting organiseren!

    BeantwoordenVerwijderen