zaterdag 30 juni 2012

Canvas Maarten
Dit keer kan ik jullie een canvas laten zien waarbij ik weer gebruik maakte van het papier van            4 heures 37: Eiffel Avenue. Fijn zo'n lijn waar je ook gemakkelijk jongens lay-outs en kaarten mee kan maken.
Het canvas van 25x 25 smeerde ik eerst lekker dik in met gesso waarna ik toen dit droog was nog een keer met de bubble wrap stempel gedoopt in de gesso er overheen stempelde. Daarna stempelde ik op een aantal plekken met de grid stempel en de spetters van de stempellap Eline's words.
De randen bewerkte ik weer met crackle paint faded jeans. Dit deed ik ook met de letters die ik stansde met Word Play. Voor de rozet gebruikte ik een stofje wat ik toevallig nog op tafel had liggen. Erin stansjes van de mini gears set en onder de rozet de boterhamclipjes die bij de nieuw tag stans van Tim Holtz horen.
Ik vind het echt wel een stoer geheel geworden zo.

Groeten van Femminde

4 opmerkingen:

 1. Jemig, wat een gave canvas zeg, super. Geweldig dat papier en wat leuk dat je die gesso zo met die stempel bewerkt. Het is idd een stoer geheel, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Femminde, mooie details, leuk ook met dat gesso zo gestempeld, ik vind em super geworden, die canvassen bij jou zijn stuk voor stuk prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem vanmiddag in het echt gezien in de winkel.
  Wauw zeg wat prachtig (ik moest hem gewoon even vastpakken ;-) )
  Ik heb ook maar gelijk 2 potjes crackle paint gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geeft dat een leuk effect; gesso met bubble wrap!

  BeantwoordenVerwijderen