zaterdag 16 juni 2012

Carlijn
Zoals beloofd zal ik jullie deze keer wat laten zien met fellere kleurtjes. Het is een stuk canvasboard van 24x30 cm wat ik eerst heb bewerkt met gesso. Daarna stempelde ik met hetzelfde gesso en de bubble wrapstempel erop voor wat reliëf. De randen bewerkte ik met crackle paint fired brick.  De cm stempel is van Maya Road. Op de achtergrond de muziekstempel van de EWH serie.
Het papier wat ik gebruikt heb is uit de serie Graceful van Echo Park. De vlaggetjes knipt ik uit het papier, dit was een rand. Ik vond het wel leuk om de foto onder een stuk bloem te laten vallen. Ik heb dit heel voorzichtig uitgesneden, wel een heel gepruts maar ik ben wel blij met het resultaat.
De bloemen maakte ik zelf met verschillende Tim holtz stanzen: mini flourish, tattered flowers, tattered leaves en de pinecone (voor de blauwgroene roos en ook het rode vilt stanste ik hier mee). De grote bloem maakte ik af met een brad uit dezelfde serie.  Onder de bloem plaatste ik nog een gestanste doily.
Voor een aantal kleine details gebruikte ik maya road tags, EWH lint met muzieknootjes, de kleine klosjes plakte ik vast op de pins en ik rolde er een stukje cm papier uit de paperpad omheen.

Groeten van Femminde

8 opmerkingen:

 1. wat een leuke gezellige lo is dit geworden, helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wow, wat is dat een prachtige layout/canvas geworden Femminde. Heel erg leuk met al die verschillende details!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi Femminde, wat kan je dat toch die canvasjes. Erg mooi die crackle paint langs de rand, de stempels die je hebt gebruikt en de bloemen die je altijd zo mooi zelf maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Femminde, ik heb em in het echt gezien, toch? (in maart?) en in de winkel hangt er volgens mij ook nog 1 van je. Een kunstwerk, supermooi, mijn complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi effect met die gesso en crackle paint en wat leuk bedacht om die houten klosjes op zo'n pin te bevestigen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterende LO zeg, erg mooi de fellere kleuren (ben normaal niet zo van de fellere kleuren, maar jij hebt er toch een vintage touch aan gegeven.....erggg gaaf hoor!

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gave LO Femminde. Mooie kleuren, en leuk zo al die details! groetjes, Soraya

  BeantwoordenVerwijderen
 8. nu ben ik alleen heel erg benieuwd welke stempel je hebt gebruikt voor de tekst memories!! Die is heel gaaf. Net als de hele canvas!

  BeantwoordenVerwijderen