zondag 10 juni 2012

Sweet baby girl

Met het prachtige papier van The Scrapcake, de lijn My Private Happiness heb ik deze layout gemaakt. Van het vel Garden of Kindness heb ik het midden uitgeknipt en vervolgens de randen op een wit vel cardstock geplakt met 3D tape. Van de achterkant van het vel heb ik twee randen geponst en die opgeplakt zodat ze onder de foto's zouden vallen. De foto's heb ik gemat op rose cardstock en geplakt waar ik ze wilde hebben. Uit het vel Do what you love heb ik wat bloemen geknipt en die langs de foto's geplaatst. Vervolgens heb ik rose bloemenlint van Marianne Design op de geponste strookjes geplakt. Ik heb wel nog wat chipboard vlinders, bloemen, rub-ons en gel stickers erbij gedaan, uit eigen voorraad. Ik vind hem zelf wel leuk gevonden haha....(beetje onbescheiden of niet???). Hieronder laat ik nog wat detailfoto's zien.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens wat van mijn hand te zien. Ben nogal druk de laatste tijd dus er kwam niet veel van scrappen. Hopelijk wordt het wat rustiger zodat ik jullie vaker weer wat kan laten zien. Hopelijk tot gauw. Liefs, Wendy.

6 opmerkingen:

 1. het is een schatje! Het meisje en de lo, mooi gedaan Wendy! groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh so cute Wendy en wat een werk met al dat geknip, maar het levert wel een hele mooie LO op. En wat een lief meisje heeft model gestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi Wendy! Helemaal in balans deze layout.
  Mooie titel ook, erg leuk gedaan.
  Hopelijk zien we binnenkort weer meer van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goed idee om de binnenkant uit te knippen!
  Geeft een leuk resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk geworden Wendy!!! En schattige foto's trouwens. Is dit kleine Wendy??

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen