woensdag 20 juni 2012

Een mini met Elle's Studio.

Eén van de nieuwe merken die te koop zijn  bij Love Scrapping is Elle's Studio. Hele leuke labels en tickets, geschikt voor op je layout, je Project Life of om een mini mee te maken, zoals ik gedaan heb.
Voor deze mini heb ik de Pieces of Life Note Tags gebruikt, 8 kaartjes met leuke teksten zoals Remember This, Today, To do enz.
Omdat het zo'n klein boekje is geworden, plaats ik de foto's maar in een groot formaat zodat ze iets duidelijker zijn.
Op de voorkant heb ik de camera uit groen foam (al wel te koop in de winkel, staat nog niet in de webwinkel) gestansd met de Vintage Alarm Clock and Camera Set. De titel heb ik op een 'wimpel' uit deze set geschreven.
 De foto's die ik gebruikt heb, zijn van een dagje-uit met Marije, mijn dochter. Als verjaardagscadeautje had ze een kleuren-analyse voor me geregeld. Na een lange treinreis was het tijd voor een lekkere lunch.


Dit is de klok van de set van Tim Holtz, ook uit groen foam gestansd. Lekker charmant he, zo'n witte 'douchemuts' op m'n hoofd ;-) Met gekleurde doeken wordt gekeken welke kleuren het beste in je gezicht naar boven halen
This moment is een label uit een setje van 10 stuks.
Hartjes, ook uit foam gestansd.

Na de kleurenanalyse zijn we naar Den Haag gegaan waar we nog even wat hebben rondgekeken en een hapje Sushi hebben gegeten.
 De wimpel is uit het setje Inspiring Pennants. Aan het eind van de dag bracht Marije me weer naar de trein.
Het was een superleuke dag!

Kijk nog eens even goed naar deze labels en journaling kaartjes van Elle's Studio! Ze zijn echt héél erg leuk èn bruikbaar!


XXXJenneke

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk boekje en wat hebben jullie een gezellige dag samen gehad. Lijkt me geweldig om een kleurenadvies te hebben, moet ik toch ook eens laten doen... Je hebt er iig een ontzettend leuke extra herinnering aan met dat boekje. Ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat boekje!! En makkelijk ook dat je de blz zo kant en klaar heb. Dan kan je gelijk beginnen met versieren en dat is wel het leukste deel vind ik altijd. Leuk om alles met foam te stanzen.
  Echt een mooi aandenken aan een leuke dag!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supercute boekje, en een gezellige dag met je dochter waar je op terug kunt kijken. En waar ik nu zo benieuwd naar ben is wat jouw kleuren zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is pas een mini ... past gewoon in je hand :)
  Met die tags van Elle's ben je snel klaar en heb je in een handomdraai weer een dierbare herinnering vastgelegd.

  Zo'n kleurenanalyse heb ik ook ooit eens gedaan en ik gebruik deze nog steeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk gedaan zo Jenneke! Deze kan je ook lekker makkelijk meenemen. Zo te zien hebben jullie samen ook een hele leuke dag gehad :-)
  Hele leuke herinnering zo.
  Hug, Soraya

  BeantwoordenVerwijderen