zaterdag 28 juli 2012

Home deco met 4 heures 37

 Hoi Allemaal,
Vandaag eens een keer heel wat anders. Dit keer een paar home decoraties waarbij ik het nieuwe papier van 4 heures 37 voor gebruikte. Een poos geleden nam ik ergens een vogelvoerhuisje mee die ik geverft heb en daarna met stempels bewerkte. In de winkel zijn pas nieuwe Franse stempels van Les Editions Infocrea  binnengekomen, ik gebruikte hiervoor de set van vintage photo.
Ik ben een poosje aan het prutsen geweest met het maken van de roosjes. Ik gebruikte hiervoor de pinecone die. En de randjes zette ik aan met een beetje gesso. Een parelkraaltje in het midden maakt het af. Mochten jullie hier graag een tutorial van willen laat het mij dan even weten.
Het wolkje is een embellisement en het gele labeltje onder de fototoestel stempel ook, staan bij het papier. De letters maakte ik weer met de word play stans en ik verfde ze weer met crackle paint.Dit kleine lieve vogelhuisje heb ik al een poosje liggen. Ik kreeg hem bij de opening van de nieuwe winkel van Love Scrapping. Ik verfde hem wit en ik maakte weer een roosje voor op het dak. Op de voorkant plakte ik vormen van Maya Road: de boom (de stam verfde ik gewoon en het blad weer met crackle paint en de vogel (het lijf met crackle paint voor de vleugel een stukje dessinpapier). En wat bolletjeslint langs de bovenkant. Het was een heel gepriegel maar ik vind het zo wel leuk geworden.

Dit was het weer voor deze keer. Geniet allemaal nog even van de vakantie en tot de volgende post!!
Groeten van Femminde

4 opmerkingen:

 1. Oh, wat ontzettend leuk gemaakt Femminde, die roos vind ik schitterend, mooie klueren ook. Kortom: een plaatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super creatief weer, Femminde! Dat kleine vogelhuisje is zooooo schattig!!

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "us" is helemaal in de wolken. geniet er lekker van!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk geheel is dat geworden zeg. En wat een lief vogelhuisje is dat toch, idd erg klein waardoor het een gepriegel is maar hij is superleuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen