zondag 22 juli 2012

Nog een layout met 4Heures37

Nog een layout met het prachtige papier van 4Heures37!  De kleuren (grijs, geel en lichtblauw) lenen zich prima voor  het gebruik van een zwart-wit foto.
Hier nog wat details
Je ziet dat ik weer mijn favoriete spulletjes gebruikt heb: dubbelzijdig foamtape voor de broodnodige diepte ;-) èn Washi Tape. 
De chipboard bloemsticker en de gele stickers met ABC erop zijn van Cosmo Cricket en geven net die extra kleur aan de layout. 
Het achtergrondvel heb ik langs de randen iets kleiner gesneden en daarna op een vel cardstock geplakt. Niet alleen leuk door de afwijkende kleur maar het maakt je layout ook een heel stuk steviger!
Met gele spray inkt heb ik wat spetters aangebracht voor een 'speels' effect.
------------------------------------------------------------------------------------

Hebben jullie dat ook wel eens? Je maakt een foto van je layout of kaartje en kijkt dan met hele andere ogen naar je werkstuk. Alsof een ander het gemaakt heeft. Toen ik de blogpost zag die ik alvast had klaargezet en ik m'n layout zag, dacht ik  'nee, niet goed'. Dus heb ik er nog wat aan gesleuteld en nu ben ik tevreden.
Zoek de verschillen ;-)))Gebruikt:
*Geel cardstock


XXXJenneke

5 opmerkingen:

 1. Mooie kleurcombinatie!
  De gele details "spetteren" v/d layout af ;)

  Dat washi tape is zó veelzijdig (mag gewoon niet ontbreken in je voorraad scrapmaterialen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke LO Jenneke en ik had hetzelfde toen ik de 1e LO zag, ik vond em wat saai voor jou, maar die 2e is helemaal goed. Lekker fris en leuk overal dat washi tape.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben niet ervaren met lo maken, maar je aandacht word bij de 2de naar de foto getrokken, en bij eerste ging de foto in zijn geheel op. Vind de 2de ook heel mooi.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jenneke,

  Leuk zo die lay outs verschillend!!! Zelf heb ik dat ook wel eens dat als ik een dag later kijk er dan nog wat aan verander.
  Grappig dat je er ook chipbord van Cosmo Cricket aan hebt toegevoegd. Leuk zo met dat rood erbij. En het papier blijft supergaaf!!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige layout en ja, ik vond in de 1e layout ook dat de foto verloren ging in het geheel, vond het zo jammer. Goed dat je er een kleurig kader omheen hebt gedaan, nu komt de foto veel meer tot zijn recht.

  BeantwoordenVerwijderen