woensdag 4 juli 2012

Lief kadoodoosje!

Op het gezellige forum van Love Scrapping & More zijn we op dit moment actief met een persoonlijke challenge. Ik kreeg de opdracht om iets te maken voor de grootouders Joukje & John die in het najaar hun 1e kleinkind verwachten. Het moest gemaakt worden in de kleuren van de babykamer wit/grijs.
Poeh, een hele uitdaging voor mij, maar ik heb een lief doosje voor ze gemaakt.
Ik heb gebruik gemaakt van het mooie dubbelzijdige papier van Les Editions Infocrea. Van hetzelfde papier heb ik ook een klein rozetje gesneden met de rozetstans van Tim Holtz.
Eromheen heb ik, als 'luie scrapper', een kantje geplakt van zelfklevend kant.
Dit is ontzettend handig spul, het is echt kant en het zit door de lijmlaag eronder altijd goed. Het is verkrijgbaar in 4 verschillende breedtes. Ik heb hier de breedste gebruikt.
Aan de achterkant heb ik een klein labeltje gehangen met een tekststempeltje erop, het labeltje heb ik 2X gestanst, 1X in wit en 1X in het dessinpapier. De witte heb ik iets aangezet met distress ink pumice stone.
En ik heb er natuurlijk ook een kleinigheidje in gedaan voor op de babykamer. Leuk he, dat het papier dubbelzijdig is en zo goed met elkaar matcht.
Ik vond het een echte uitdaging, maar uiteindelijk ben ik wel tevreden met het resultaat. Bij een baby doosje denk je niet zo gauw aan grijs/wit, maar ik vind het eigenlijk wel een heel mooie en neutrale kleur. En ben je nieuwsgierig naar ons gezellige forum kom dan een keertje langs.
Creatieve groetjes van Alida.
8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig doosje. Ik zou die kleur zelf ook niet gauw gekozen hebben voor zoiets maar het geeft wel een prachtig, stijlvol resultaat zo. Erg mooi, zullen ze vast erg blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat het doosje mooi was wist ik al van het forum, maar wat er in zit! Oh dat kan alleen bij jou, wat een lief ezeltje! Als ik Joukje was kwam ik het gelijk ophalen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief doosje Alida!! Het zou ook prima voor andere gelegenheden gegeven kunnen worden.
  Leuk dat jij het papier weer op een hele andere manier gebruikt.

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dat leuk zeg! Erg mooi gemaakt en vooral dat ezeltje maakt het geheel compleet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi Alida, wat een prachtig doosje.
  En de inhoud is ook al zo super, daar zullen ze vast erg blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi zeg. Grappig dat jij niet snel aan grijs-wit denkt. Wij hebben toen ik zwanger was ook veel in grijs wit gedaan. Met n rode accentkleur voor accesoires, dat wel.

  Leuk kadootje ook

  Groetje Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk doosje, Alida!
  En ik ben een echte grijs-fan, het is een kleur die overal bij past!! Dus ook bij een baby-cadeautje!!

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen