maandag 16 juli 2012

Tim Holtz Tag juli 2012!

Ook deze maand heb ik de tag van de maand van Tim Holtz weer gemaakt.
Het was een lastige deze keer, omdat wij de viering van 4 juli niet kennen. Maar ik heb er gewoon een heerlijke vakantietag van gemaakt, juli is toch bij uitstek de vakantiemaand.
Deze keer was het een erg leuke techniek om met alcoholinkt op glossy papier te druppen en er dan gelijk met een blaasbalgje lucht op te blazen zodat de inkt heel mooi uit gaat lopen.


De chipboard 1 heb ik gesneden met het mooie grote alfabet van Tim Holtz, gekleurd met de distress stains en een laagje glossy accents erop voor de glans en de afwerking. Het lint heb ik ook gekleurd met de stains.
Het glanspapier is gemat op het heerlijke kraft core van Tim Holtz. En het label is natuurlijk weer gemaakt met de Tim Holtz labelstans.
Je kunt er heerlijk je eigen draai aan geven met deze juli tag.
Ik ben benieuwd naar de reacties en ik hoop dat deze post je reden geeft om zelf eens heerlijk aan de gang te gaan met alcoholinkt.
Creatieve groetjes Alida.

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk effect geeft dat alcohol-inkt!

  Waar gebruik jij zo'n tag voor?
  Zie altijd van die aparte tags voorbijkomen maar vraag me dan af waar je deze uiteindelijk voor gebruikt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik wist eerst ook niet zo goed wat ik ermee wilde doen, ze stonden te pronken op zo'n klein ezeltje, maar ja, dan worden het er wel heel veel. Dus een paar weken terug gewoon de 1e opgestuurd als kaartje, lief persoonlijk tekstje achterop en heel leuk om te krijgen dacht ik.

   Verwijderen
 2. mooie tag geworden Alida, mooie kleuren ook!
  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geworden Alida!! En handig opgelost toch door er een vakantie-tag van te maken. Leuk effect geeft zo'n blaasbalgje. Echt een Alida-tag zo in deze kleuren. Nu maar weer wachten tot augustus voor de volgende...

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben het helemaal met de vorige 'sprekers' eens: een echte Alida-tag met prachtige kleuren!

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen