dinsdag 10 juli 2012

Les Editions Infocrea kaartenset

Hoi Allemaal,

Daar ben ik al weer met een nieuw merk papier wat sinds kort te koop is bij Love Scrapping:
Les editions infocrea. Zelf had ik nog nooit van het merk gehoord maar het zijn allemaal verschillende kleuren gecombineerd met witte patronen. Heerlijk om mee te variëren. Hier combineerde ik de kleuren bambou en mandarine met het grijze noisette.
Ik begon met een doorzichtig doosje waar ooit 2 tompoezen in hadden gezeten. Want daar wilde ik mijn kaartenset in doen. Met de scorpal maakte ik enveloppen die er precies in passen en toen bleek ook dat daar precies een kaart inpast die ik met de grootste van de set scallopstanzen maakte.
De grote bloem op de verpakking maakte ik met de pinecone stans van Tim. De etiketten zijn van de stempelset van Marianne. En de bloemen op de kaarten maakte ik weer af met een klein knoopje.
Sorry, de randstans is niet te koop in de winkel. In mijn volgende post zal ik jullie wel verklappen hoe ik de kleine schattige labeltjes heb gemaakt op de kaart. Ik zal er een foto-tutorial van maken voor jullie. Tot dan!

Groeten van Femminde

3 opmerkingen:

 1. wat een schattige kaartjes Femminde, grappig om te zien hoe jij het grijze papier gecombineerd hebt met het groene. Ik vind het een heerlijk vrolijke papierlijn waar je alle kanten mee op kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij let altijd zo op de details, Femminde. Heel erg mooi hoor!
  Schattige kaartjes en ik ben benieuwd naar je tutorial.

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat krijg je toch altijd leuke resultaten met stanzen! Ben toch serieus aan 't overwegen om een snijapp te kopen....
  Vrolijke kaartjes met oog voor detail!
  Laat die tutorial maar komen :)

  BeantwoordenVerwijderen